Michael Ang Bahan Pelakon Seksi Menari Tayang T***k

loading...
Pengarah drama bersiri dan telefilem Michael Ang diketahui sering memberi komentar secara langsung di Instagram mengenai perkembangan terkininya serta perkembangan terkini dunia hiburan setiap kali berehat dari penggambaran.


Dalam salah satu siaran langsungnya yang terbaru, Michael telah membuat komentar mengenai isu pelakon seksi yang menari sehingga menampakkan sebahagian payudara.
Aku ni taklah baik mana tapi aku taklah rasa aku ni bodoh sangat nak menari menayang t***k aku, walaupun t***k aku cantik..
Tak faham aku. Lepas tu berlakon tak nak pegang tangan. Lepas tu berlakon tunjuk t***k, gila ke apa dia orang ni semua?
Bagaimanapun, Michael tidak dapat memastikan siapa sebenarnya seorang pelakon yang disebut oleh pengikutnya di ruangan komenyang dikatakan menari itu, dan berkata:
Tak tahulah. Kalau betul Fathia Latiff yang bergelek itu, memang bodohlah Fatha Latiff tu. Dah tak ada kerja lain, ke? Nampak sangat dia tak ada kerja lain kalau dia buat video tu. Memang bang**glah.

Video tersebut boleh ditonton di bawah:



Sebetulnya penulis sangat terhibur dengan komen Michael yang selamba dan no holds barred.
Buat masa ini, Michael sedang dalam proses menghasilkan drama Coffee Prince versi Malaysia yang dilakonkan oleh Fattah Amin dan Janna NIck.

Lagi Yang Viral

Powered by Blogger.