"Poligami Ke?" - Bila Gambar Bersama Adik Beradik Disangka Anak.....Kelakar!

loading...


Tak sangka hasrat seorang gadis berkongsi foto raya bersama adik beradiknya menjadi bualan netizen dan lebih melucukan ramai menyangka dia bermadu. Iyalah adik-adik kecil lagi, dah macam gambar family!


Ingatkan poligami




Antara komen yang ditinggalkan netizen ialah “Awet muda beno dah berpoli, indahnya poligami kalau perempuan faham, banyaknya anak.”
Perkongsian tersebut mendapat lebih 24k retweet di Twitter. Rupanya adik-adik yang masih kecil itu hasil perkahwinan ayahnya yang kedua. Sebab itu ada jurang yang besar dari segi umur mereka. Di bawah gambar lengkap keluarga mereka.



Sudah 9 tahun begini







First batch




Second batch




Keluarga bahagia




Dah korang jangan salah faham lagi, kami pun happy tengok keluarga bahagia macam ni!

Sumber : Fatihah Faizur

Lagi Yang Viral

Powered by Blogger.