Jangan Compare Saya Dengan Dia ' Respon Eina Azman Bila Netizen Dakwa Pakai Bengkung Sajat

loading...


Datin Paduka Eina Azman antara selebriti yang aktif di laman sosial dengan mempunyai pengikut yang ramai. Telatah anak kembarnya yang mencuit hati sering menjadi perhatian netizen. Walaupun sudah mempunyai dua orang anak, tubuh dan raut wajahnya macam anak dara je. Betul tak?
Terbaru di Instagram Datin Paduka Eina Azman seolah bengang apabila ada dakwaan netizen yang mengatakan pinggangnya ramping kerana bengkung Sajat.

Pinggang tak pernah ada anak lain




Mother of two! Pinggang or perut org dah ada anak n org yang tak pernah ada anak is totally different ?? belum ada anak boleh la jaga badan n pose2 mcm model? but dah ada anak ramai2 boleh tak???? ? where can compare dgn org yang pernah preggy?? From Xs to XL masa preggy dulu be like ?? perut stretch sampai ke steering kereta mcm saya dulu??? siapa setuju angkat tangan?? Something exciting is coming by @neabeautycaremalaysia ?????????? @datopadukakaiser #einaazman #datogmix #neabeautycaremalaysia

Menerusi video yang dikongsi Datin Paduka Eina Azman, ramai yang fokus pada pinggangnya yang ramping kalah anak dara. Dia turut berkongsi status seolah kecewa apabila membandingkan dengan pinggang orang tak pernah mengandung.

Pakai bengkung sajat?


Seorang pengguna di Instagram komen dengan membuat andaian pinggang Datin Paduka Eina Azman cantik kerana menggunakan bengkung Sajat. Namun kenyataan itu dibalas kembali oleh pihak Eina. Yelah suka hati bengkung Sajat. Macam mana dia boleh tahu? Hehe

Jangan compare saya dengan dia



Tapi Sajat cakap dia pernah mengandung. Hmm. Harap dah boleh jawab persoalan yang bermain di fikiran Dahlia ni.

Sumber : Instagram Eina Azman

Lagi Yang Viral

Powered by Blogger.