Lelaki Malaysia Ada Tekanan Seksual? - Wanita Kesal Dapat Komen Lucah Keterlaluan Walaupun Hanya Edarkan Kurma

loading...

Admin kadang-kadang naik takut dengan keadaan semasa ni. Bukan apa, nak post kat media sosial kena pastikan betul-betul menepati citarasa netizen. Kalau tak kena dengan citarasa nanti kena kecam. Tak kisahlah awak tu selebriti, artis atau rakyat marhaen.

Lebih menakutkan, even berpakaian biasa pon boleh jadi isu. Silap-silap jadi bahan kepada manusia yang ada masalah mental yang komen berunsurkan lucah. Ini yang berlaku kepada seorang wanita. Dia memuatnaik videonya sedang mengedarkan kurma di bazaar Ramadan mendapat pelbagai komen berunsur lucah dan menghina. Sedangkan dia elok berbaju kurung.

Video sedang edarkan buah kurma.





Lelaki Malaysia ada tekanan seksual yang teruk.


Tengok kaki pon menjadi.

 

 




Turut di label sebagai pelacur & iblis.






Admin tengok video-video yang di upload tu biasa ja. Elok ja dia berbaju kurung dan bertudung. Mungkin ada yang akan cakap tudungnya tak dilabuhkan. Tapi tidak wajarlah untuk sesetengah lelaki komen berunsur lucah sampai macam tu sekali. Nak-nak bulan puasa ni.
Kredit : @youngsyefura

Lagi Yang Viral

Powered by Blogger.