Sebab Najib Perdana Menteri,Mahathir Terus Berhikayat Dengan Air Liur Basi

loading...
Malam tadi Mahatir tak lena tidur,kerana setiap kali bangung pagi ,Perdana Menteri Malaysia masih lagi Najib bukanya Mukhriz atau Muhyiddin.

Sambil-sambil tenyeh mata dengan kulit tangannya yang berkedut disamping wangi ketiak basi,timbulah idea untuk serang Najib.

Lalu Mahathir pun berhikayat lah dengan air liur basi,kononya Malaysia tidak akan menjadi negara demokratik selagi Najib perdana menteri negara ini.

Mahathir pun kena ingatlah,kalau tidak kerana Najib,mampuih dia tak leh jadi perdana menteri selama 22 tahun,tak gitu Mahathir.

Dengan kemenangan 43 undi 1983 Mahathir pun dapatlah gelaran Maha yang dikurniakan pembangkang,mana ada pemimpin negara dapat darjat setinggi itu..kah kah kah.

Mahathir mudah lupa,singkir Pak Lah siapa ketuanya,kalau bukan Mahathir,jadi janganlah mudah meludah liur basi kepada Najib.

Persitiwa menjatuhkan Pak Lah lanunya adalah Mahathir,manakala yang lain hanya sebagai pengikut sahaja,jadi Mahathir jagan lupa dan jangan terlalu banyak pulaAPANAMA.APANAMA,APANAMA.

Peristiwa jatuhkan Pak Lah juga Mahathir,nak jatuhkan Najib juga Mahathir,jadi siapa yang hebat jadi lanun politik.

Demokrasi ala Mahathir,jatuhkan Pak Lah sebelum edahnya,demokratik ala Mahathir,guling sahaja siapa yang tak ikut telunjuknya.

Mahathir jangan lupa siapa yang pangaruh Najib terlibat dengan gerakan jatukan Pak Lah?.

Mahathir juga kena tahu,yang Najib sudah tahu bahawa mantan maha akan arah sesiapa sahaja selepasnya jadi PM ikut telunjuknya bagi menyelamatkan pemilik fillet lembu dizaman beliau jadi perdana menteri.

Esok lusa Mahathir akan mimpi lagi,setiap apa yang dia kata pada Najib sebenarnya adalah apa yang pernah dilakukannya dulu,,kih kih kih,,kalau tak sama sudah tentu tak serupa.

Mahathir kena ingat,perkataan sama tapi tak serupa tidak akan wujud kalau orang lama tak makan garam dahulu,dan Mahathir sudah masuk kategori orang lama.pasti dia tahu terlebih dahulu garam rasanya masin.

Lagi Yang Viral

Powered by Blogger.